Villa Amanzi Kamala Photos

Check Availability


Amanzi's unusual design really invites the outside in, with every room feeling closely linked to the sea, the sky and/or the hillside into which the villa is built. The top floor, running parallel to the sea, clings to the rocky cliff at one end and connects to a perpendicular building at the other, forming a 'bridge' that shades the living area below. Large hillside boulders form the north wall of the middle and lower levels.

Set in the bridge are three bright guest bedrooms, while the master suite, also on this upper level, features Apple TV entertainment and floor-to-ceiling windows on three sides offering stunning views. In a private, sea-facing corner of this suite's wrap-around balcony is a large terrazzo bathtub, while inside the spacious ensuite bathroom is a double shower. Each of the top-floor guest bedrooms is equipped with sliding glass doors leading to an outdoor walkway at the front, a flat-screen TV (two with DVD players) and an ensuite bathroom with shower. Running the length of the corridor connecting all the bedrooms are giant sliding glass doors facing the hill and garden area, giving the feeling of walking along a mountain path.

Two more bedrooms are found on the lower level next to the family room, both with sea views and ensuite bathrooms with showers. Also on this level is a luxurious bathroom with a large jacuzzi bathtub set under a rain shower next to a sea-view window. The family room has an oversized L-shaped sofa, a large Apple TV with DVD player, table tennis, pool table and a selection of DVDs, board games, books and magazines. All six bedrooms have king-sized beds (three of which can be converted to twins).

The spacious living/dining area is furnished with another large L-shaped sofa and a dining table with bench seating for up to 12. This area features huge glass doors front and back that slide away completely to allow a seamless transition to the gardens and pool terrace. Adjacent is a covered terrace – ideal for less formal meals with circular table (seats eight) cut into a raised wooden platform. Next to the dining area is a bright, well-equipped guest kitchen, where a large frosted glass table for eight, plus a counter bar to accommodate a further four people, offers a pleasant place for enjoying a morning coffee.

Please wait...
sign up for a slice of heaven
sign in with facebook or

No thanks, holidays are not for me